We give you: Jolien! Onze nieuwe stagiaire

Yoo iedereen. Mijn naam is Jolien.

Ik studeer orthopedagogie en ik ga in buurthuis Vogelweelde en Windmoleken even stage lopen tot juni. Ik woon in Halle en ik hou van Halle. Daarom dacht ik dat het buurthuis wel een leuke plek was om stage te lopen. Tot nu toe heb ik hier alleen nog maar aangename momentjes meegemaakt en ik hoop dat er nog vele andere mogen volgen. Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn als mezelf.

Als jullie me willen leren kennen, aarzel dan niet en spring even binnen. Ik ben geen dino die jullie zal opeten. Om toch maar even iets over mezelf te vertellen: ik hou van plezier en ik doe graag zot. Mijn lievelingswoordje is peace en ik drink heeeeeel graag thee. Zozo dat was al heel veel, nu moet ik jullie nog leren kennen.

Hopelijk tot binnenkort!

Groeeetjes en keep it chill!

jolien-denayer

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s