Buurtklap Winter 2017

Na een kort winterdutje zijn Jenthe, Maureen en Yannis stevig in een kraakvers 2017 gevlogen. Dat had je misschien al wel gemerkt tijdens onze nieuwe vuurkorfwensen, onze Buurtmaaltijd met chef-kok Guy, of de nieuwjaarsreceptie in Vogelweelde.

KLIK HIER voor de Buurtklap Winter 2017

Buurtwerk Halle staat opnieuw klaar om van Windmoleken en Vogelweelde een zo fijn mogelijke wijk te maken. In deze Buurtklap lees je over onze voorbije activiteiten en kijken we vooruit op wat komen gaat. En zoals altijd, spreek ons aan als er iets is, en we luisteren graag naar je verhaal, het liefst met een kop koffie of thee!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s