Kind- en Jongerendag 2016

Op 25 september organiseerden we opnieuw een Kind- en Jongerendag in de wijk Windmoleken. Met de hulp van de jeugd- en integratiedienst van de stad Halle maakten we er, samen met onze vrijwilligers een fijne dag van voor de kinderen van de wijk en heel Halle. Er waren verschillende gesmaakte attracties voorzien zoals een rodeostier, klimmuur, drie springkastelen en sumo-pakken. Hoewel de regen in de late namiddag roet in het eten probeerde te gooien, was het toch nog erg gezellig zoals onderstaande foto’s getuigen! Volgend jaar volgt een nieuwe editie!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s